Jenö Puskas - Levande legend

Redaktionen har tagit ett snack med den levande legenden, tillika före detta tränaren, Jenö Puskas.

Puskas ÄR Krukan, ingen brinner mer för klubben, ingen har lagt lika många timmar, ingen förtjänar mer att kallas Mr Krukan.

Trots att han numera, på ett mer eller mindre frivilligt sätt, bor i England så kan han inte hålla sig ifrån att minst ett par-tre gågner i veckan höra av sig och fråga hur allt flyter på. Underbart med detta engagemang.

 

Ricky Martin, Tom Cruise eller Jenö Puskas. MR KRUKAN


Så Puskas, hur livet är efter alla år i Krukan?

De e klart det känns lite "tomt" och man har mycket tid över till annat, vilket oxå kan kännas skönt. Men det e djäkligt svårt att läsa om laget och stå vid sidan och inte få vara med och "rota" i klubben haha
Men just nu har familjen och lilleman prio och avståndet till London gör situatonen oundviklig samtidigt som för'ändring är bra ibland.

 

Hur är det att följa laget på distans?

Jag följer och läser allt som går att snappa upp sen har ett kontakt nät hemma som håller mig uppdaterad med alla nya spelare och värdefullt skvaller även om det behövs mer utgångar för att skapa mer sånt -)

 

Vad tror du om säsongen?

Vad jag hört om flera av våra nya spelare så kommer de bli bra tillskott i laget, vilket jag personligen tror kommer lyfta laget ännu mer och få en högre lägsta nivå så jag tycker
vi ska nå samma placering om förra året och kanske mer ..pallplats alltså

 

Vad tror du om nya tränarkonstellationen?

Jag har tyckt i flera år att det var dax för att byta folk tränarstaben dvs MIG, för att få nya ideer och lite nytt i gänget men samtidigt älskade jag att vara där fast det tog över livet helt stundtals.. Jag e glad att det blev Palle och Rogge två killar som e väl insatta i klubbens stil och varit med och spelat själva. Sen har de båda erfarenheter som spelare från högre nivåer och det tror jag man ska/ kan utnyttja.
Sen kommer dom få se verkligheten i vitögat under året dock, när man vill så mycke men halva startelvan inte är tillgänglig dagarna innan match. Men det är oxå en del av krukan och det är något man måste leva med, Nästa svåra sak är at ta diskutioner med "polare" som ifrågasätter eller undrar om lag uttagningar och liknande men det tror jag man växer in i, bara man står för det man tycker har man ryggen "fri" inför sig själv, sen om det är rätt eller inte kan alltid ifrågasättas haha Ta med er det gubbar.

 

Vad är det bästa med krukan och laget?

Sen starten för 15 år sen tar man med sig massa. Alla galna resor med laget på träningsläger och alla party trippar. Fotbollsmatcherna i gamla goda tider kunde dra hundratals åskådare..minns speciellt ett Reymers derby med ca 900 per på läktarn i division fyra...helt galet och underbart.
Zinken katastrof plan men underbara läge med alla krogar och supportrar som kommer ner lokalt och stöder laget.

 

Sammanfatta med några ord va Krukan står för

Laganda: Kompisar för party, en del kompisar för livet.

Unika: Supportrarna, i vilken divison fyra klubb har 4 supportrar med lagets klubbmärke tatuerat på kroppen i Sverige ?
Fester: Vilket lag har haft en tvådagars fest mitt på medborgarplatsen med frukost lördag morgon och öppning av andra dagen på morgonen och det säljs 400 fest biljetter?
fester, efterfester, förfester

Lojalitet: engemang, fotboll, garv, upptåg,

Smeknamn: Svarten , psycho, groggen, fimpen, haddock, clarre knull, Cassano, Il, Shogun, Svanen, Tysken

 

GROUPISAR!!! Tur ni fanns när man va yngre och lättare!

Senare år måste man bara nämna Bror oxå som dyker upp på alla möjliga och omöjliga platser och kollar på laget .

 

FC Krukan med rätt att kröka

Glöm aldrig detta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar