Spelare/Kassör - Jacob Lillienberg

Hur har försäsongen varit?
- Den har varit OK. Vi har spelat bra fotboll under viss stunder men också haft några riktiga bottennapp. Vi har ett nytt spelsystem och några nya spelare i truppen, så tar tar lite tid att spela ihop oss.

 

Du vann skytteligan förra säsongen med dina 12 kassar. Vem tar den titeln i år?
- Förhoppningsvis en renodlad striker! För att komma högt upp i en serie behövs det en forward som hänger ett 20-tal kassar. Calle Söderlund tror jag hårt på. Philip kan bli vass också, om hans västerdojja är lika het som min höger så tar han hem det!

 

Vad tror du om säsongen 2012?
- Jag har en positiv känsla. Enligt Nordicbet ska vi hamna på övre halvan och det tror jag absolut på. Trots blandade insatser på försäsongen så tror jag på laget denna säsong. För att tända till ordentligt så behöver Krukan tävlingsmatcher och tre poäng att spela om. Så på fredag kommer det att börja smälla på riktigt!

 

Du är kassör i klubben och ska ha koll på ekonomin. Hur ser den ut?
- Det stämmer. Medlemsavgifterna börjar rulla in men fortfarande några kvar. På sponsorsidan går det ok men behöver ständigt fler som hjälper oss med kapital. Så det är viktigt att alla kollar runt med sina kontakter för att hjälpa klubben. Vi har ett nytt Krukan-nätverk på G som vi hoppas ska locka fler mindre sponsorer, så håll ögon och öron öppna!

 

Till sist, hur går på fredag?
- Seger 3-0. Dåligt genrep ger en bra premiär brukar det heta.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar