FC Krukan går på trav

Den 14 april, dagen efter vår premiär, så ska vi gå på Solvalla, och Olympiatravet.
Alla som vill får följa med, spelare, ledare och supportrar. Vi har 20 st platser. Anmälan ska göras till Palle eller Seidan så snart som möjligt.

Tider med mera kommer senare.

Olympiatravet är ett av Sveriges hittills längsta och mest framgångsrika sponsoravtal. Det allra första Olympiatravet kördes 1979 och blev genast en publiksuccé som drog in över fem miljoner kronor till den olympiska idrotten. Sedan 1995 får också Lag Paralympics medel till sin verksamhet.

 

Gratis entré och varje klubb får ett eget V75-system värt 150 kronor. I potten finns 25 000 kronor, som de klubbar som lyckas pricka in flest rätt på V75 får dela på. De klubbar som deltar vid finalen på Åby får dela på en summa på 50 000 kr. Blir det en ensam klubb som har flest rätt så tar den klubben hem hela potten.

Klubben får självklart behålla eventuella vinstpengar som er Harry Boy ger.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar