Meddelande från Coach

Som ni vet drar träningen igång i morgon. Träningsprogram har efterfrågats så nedan har ni januaris program.

Februari och mars schema är inte spikat ännu så det kommer senare.

 

Eftersom vi inte har så många träningar är det viktigt att vi kan utnyttja dom vi har på bästa möjliga sätt. Därför är det viktigt att alla är ombytta och klara den tiden som träningen börjar. Träningen kommer starta utsatt tid så är man sen missar man delar av träningen. För planeringen av träningen är det även av stor vikt att ni meddelar om ni inte kan komma i god tid, helst senast dagen innan om det är möjligt. Kommer givetvis tillfällen då man vet det först samma dag och då är det bättre att man säger till då än att inte säga till alls. Detta är för dina lagkamraters skull som kommer ner på träningen och vill göra något bra av den.

 

Vid våra träningar ute kommer vi på förhand inte veta planens beskaffenhet så ta med er dubbla par skor. Ett par för fotbollsträning och ett par för fys som kan bli aktuellt vid en obrukbar plan. Låt er inte skrämmas av det :-).

 

- 11/1 Träning 19.00-20.30 Stadshagen

- 14/1 Träning 14.00-15.30 Kärrtorpshallen

- 18/1 Träning 19.00-20.30 Stadshagen

- 22/1 KIF Stadium Cup

- 25/1 Träning 19.00-20.30 Stadshagen

- 28/1 Träning 12-13.30 Bredängshallen

- 28/1 Årsmöte konferensrum Zinkensdamm 14.00

 

//Coach

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar