Zinkenpremiär - träningsmatch

Onsdag 19.00 är det dags för årets första match på Zinken. FC Krukan tar emot Stureby från förorten med samma namn för att finaslipa detaljer inför nästa veckas seriepremiär. Det ryktas om att årets nya jubileumsmatchställ kommer invigas och presenteras...

 

Frågorna är fortfarande många, kommer FC Krukan ha en helt ny startelva? Vem står i mål? Och vem coachar laget?

Förra helgen var ledarstaben i Köln/Dortmund/Frankfurt för att hitta inspiration till nya sätt att anfalla. Eller va det nya bartrender de letade rätt på för att få till riktigt bra eftersläckare på Krukan Spis & Sport den här säsongen?

Kommentera gärna inlägget:

  • Helmut • 7 april 2011 12:35:45
    Jaawohl - jag ställer upp som er nya massör - jag lovar er en spezialbehandlung som gör er både gefrischa und afslappnung på samma gang..

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar