There are no entries for this period.

2013 > 10

Ekonomin är en ständigt återkommande och viktig punkt för en förening som FC Krukan.
Vi behöver varje lite krona vi kan få tag på.

Sen en tid tillbaka så kan man sponsra/stödja klubben via Svenska Spel utan att man lägger en krona.

Alla med Spelkort eller ett konto via svenskaspel.se kan välja vilken klubb man vill stödja. Man får poäng för summan man spelar för. Poängen omvandlas sen till pengar som tillfaller den klubb som du valt.

Väldigt enkelt med andra ord. Så se till att alla dina vänner, kollegor och familjemedlemmar som gillar att spela stryktips, oddset eller något annat av Svenska Spels spelformer registrerar FC Krukan som sin klubb.

Här är en direktlänk

Gör så här för att regga:
1. Logga in på svenksaspel.se (eller gå till en butik med ditt spelkort)
2. Klicka på Om Svenska Spel
3. Klicka på 50 miljorner till idrotten som ligger under rubriken Sponsring
4. Klicka på Sök din favoritförening
5. Sök efter FC Krukan
6. Klicka på Ge mitt stöd

 

Nu är det äntligen på gång.
Efter år av hårt jobb från FC Krukans styrelse har vi nu äntligen fått besked om att Zinkens usla konstgräs kommer läggas om 2014.

Vi från styrelsens håll tog tidigt i höst kontakt med Stockholms Fotbollförbund och ansökte om att byta spelplan. Det fick tydligen effekt och svaret kom då relativt omgående.

Omläggning av planen är vad man kallar ”prioriterad” vilket innebär en ny plan att spela på till nästa säsong. Förhoppningsvis under tidig vår om vädret tillåter. Alternativt kan det bli aktuellt till sommaren, och planen står då klar till höstsäsongen 2014.

Vi kan med andra ord bara hoppas att Stockholm Stad håller vad de lovar och se fram emot en härlig fortsättning för Södermalms bästa fotbollsklubb på Zinken.

Mvh
Styrelsen FC Krukan
 

I samband med vår hemmamatch i fredags, den 27 september, var det av oss icke inbjudna personer som använde sig av bengaliska eldar, knallskott och rökbomber.

FC Krukan tar KRAFTIGT avstånd från detta i samband med våra matcher.

Användandet av detta kan skada oss som förening och få våra gäster, motståndare och domare, att känna sig otrygga på ett sätt som vi inte förespråkar.

FC Krukan önskar ett engagerat och positivt stöd från våra åskådare utan könsord, hot eller användandet av pyrotekniska pjäser.

Med vänlig hälsning
Styrelsen FC Krukan

Krukankalendern

Instagram @fckrukan

Stötta klubben ekonomiskt

Stötta klubben ekonomiskt utan att du lägger en krona själv, koppla ditt konto hos Svenska Spel till FC Krukan.
Läs mer, klicka på bilden