Lagdelsanalys del 5 - Yttermittfältare

Yttermittfältare FC Krukan 2015:
Jacob Lillienberg
Fredrik Stenfors
Fredrik Axelsson
Samuel Kullberg
Mikael Lindahl
Philip Havossar

::

Ledarstabens kommentarer (genom Philip "Phille" Svensson):

Hur ser du på besättningen och konkurrenssituationen?
- Ja, är det någon position där konkurrensen inte är stentuff? Vi har många duktiga lirare som kan spela på kanten, dels mer renodlade yttermittfältare, innermittfältare, ytterbackar och anfallare. Som tränare har vi även en mängd olika spelartyper att välja mellan vilket är väldigt bra!

Hur tror du att den står sig i förhållande till andra klubbar i serien?
- Se svar ovan! :) Haha, nej men precis som med alla de andra lagdelarna så har vi en väldigt intressant mix av spelare som kan spela på kanten och som jag är övertygad är väldigt bra i förhållande till andra lags yttermittfältare. Vi har dels de "gamla" krukanlirarna som har sett väldigt pigga ut, sedan har vi spetsat till det med nya spelare också vilket gör att vi har en helt annan bredd och spets i jämförelse med förra året. 

Vad har du för förväntningar?
- Jag hoppas att yttermittfältarna under säsongen kommer att utnyttja sina nya roller på planen och få ut maximalt av det, defensivt men kanske framförallt offensivt. Det ska komma mycket poäng från de som spelar här, och det är jag övertygad om att det kommer att göra!


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-