Lagdelsanalys del 3 - Ytterbackar

Ytterbackar FC Krukan 2015:
Pontus Hartog
Olol Indahl
Ivan Dedic
Rickard Andersson
Thomas Seidefors
Mikael Einarsson

::

Ledarstabens kommentarer (genom Philip "Phille" Svensson):

Hur ser du på besättningen och konkurrenssituationen?
- Vi har en stor bredd på ytterbackspositionen dels genom att vi har många ytterbackar men även att vi har mittbackar som kan spela på kanten. Detta medför givetvis en bra konkurrenssituation vilket i sig är utvecklande för laget och spelarna som kämpar om att ta en tröja i laget, vilket alltid är bra!

Hur tror du att den står sig i förhållande till andra klubbar i serien?
- Jag är helt övertygad, precis som med alla våra andra lagdelar, om att våra ytterbackar står sig väldigt bra gentemot de andra lagens. Jag tycker att vi ser vassare ut än förra året på dessa positionerna då det är många som har gjort det bra på träningar och matcher vilket är glädjande. 

Vad har du för förväntningar?
- Jag hoppas att ytterbackarna kommer växa med det ansvar de får framförallt i vår uppspelsfas och ta stora kliv i spelet med boll. Sedan hoppas vi på fler poäng från ytterbackarna i dels mål men framförallt i form av målgivande passningar och att de är delaktiga på ett större sätt i vårt offensiva spel. 


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-